Як зменшити собівартість будівництва за рахунок оренди спецтехніки

Для зниження собівартості робіт при будівництві в будь-якій галузі, будь то землерийні, монтажні роботи, влаштування доріг, прокладка комунікацій, вантажно-розвантажувальні роботи та інше, доцільно використовувати будівельну техніку. Застосування в будівництві машин і механізмів зменшує терміни рядки будівництва в 5 разів і, отже, знижує собівартість робіт більш, ніж на 100%. Не кожна будівельна компанія і фізична особа може собі дозволити придбати будівельні машини у власність. При оренді техніки відпадає потреба оплачувати утримання, ремонт і обслуговування величезного парку машин, заробітної плати механізаторів. Адже вузькоспеціалізована техніка потрібна навіть в промисловому будівництві не кожен день. Набагато доцільніше короткочасна оренда техніки і механізмів. Оренда спецтехніки на сайті.

Будівництво, благоустрій починається з облаштування доріг і проведення комунікацій до об’єкта. Для цього знадобиться: екскаватори- навантажувачі, бульдозера, фронтальні навантажувачі, грейдери, автосамоскиди, катки. При підведенні ліній електропередач і телекомунікацій не обійтися без мініекскаватори, автогідропідйомників, автокрана, бурильної установки. Для монтажу будівель і споруд потрібно ретельно підбирати техніку в залежності від виду виконуваних робіт. При пальовій фундаменті знадобляться бур, гідромолот, автокран вантажопідйомністю 25т, а для монолітного або блочного фундаментів в роботі допоможуть екскаватори, автокрани, трал. На монтажі споруд можливо замінити баштовий кран автокраном вантажопідйомність до 100 т з вильотом стріли до 69 метрів. При облицюванні будівель і облаштуванні покрівлі будуть задіяні автовишки, телескопічні та екскаваторні навантажувачі, бур і колінчастий підйомники. Облаштування водойми виконується з використанням екскаватора, бурильної установки (пристрій містків і східців), автосамоскидів для вивезення грунту, бульдозера. У місцях нестійкого грунту використовується техніка на гусеничному ходу, яка доставляється до місця робіт низькопідлоговий тралом.

Фахівці компанії мають великий досвід роботи, необхідні для деяких спеціальних робіт дозволи, а також значний стаж керування спецтехнікою та навісним обладнанням. Тому, орендуючи будівельну техніку з досвідченим оператором, замовник гарантовано отримає не тільки саму техніку, а кваліфіковано виконану роботу в оптимальний термін

Комментарии запрещены.

Принимаете участие в семинарах?

Результаты
Бизнес-тренинги